Nu är det dags för Årets bortaresa: Orange Express 2.0 till Malmö 13/1!

Minns ni för två år sen när vi hyrde ett helt tåg till en match i Malmö? Lördagen den 13 januari är det dags igen! Då går Orange Express 2.0 ner till Malmö Arena och ALLA Lakersfans är hjärtligt välkomna ombord!

Vi har den här gången hyrt ett tågsätt med 675 platser. Tåget går direkt från Resecentrum i Växjö till station Hyllie i utkanten av Malmö. Därifrån är det endast ett par hundra meters promenad till arenan.

Matchen startar kl. 15.15 i Malmö Arena och tåget beräknas vara framme i god tid innan matchstart. Obs! Det finns ingen servering ombord på tåget.

Datum: Lördagen den 13 januari
Avgångstid: Kl. 12.20
Plats: Resecentrum i Växjö
Pris: 350 kr (tågresa plus matchbiljett). Det är samma pris för alla, vare sig du är medlem i Lakers Lakejer eller inte.
Hemresa efter matchens slut, avgångstid är kl. 18.40.

Boka din plats på Orange Express 2.0 vid Lakejernas infodisk bakom ståplatsläktaren i Vida Arena i samband med hemmamatcherna eller på Lakerslakejer.se. Du kan betala med kontater, kort eller swish.

Har du frågor eller funderingar så kontakta oss på hockeybussen@lakerslakejer.se eller ring/smsa Klonis 070-453 20 40 eller Emma 076-612 08 85.

Anmäl dig nu!

#orangeexpress #favoritirepris #allaskamed #lakejaway #llontour #golakers #storthjärta