Dags att inta Karlskrona igen

Vi har back to back match mot KHK (hemma fredagen 13okt & borta lördagen 14okt) som ni vet och på lördagen så tänkte vi fylla kortsidan i NKT-Arena, så hoppas nu att alla ni som håller på Växjö tar sig ner och gärna åker med hockeybussarna. Det kommer bli ett sånt jäkla drag på läktaren och vi ska visa Black Bugs och övriga KHK fans hur det ska gå till eller hur?

350 ståplatser & 50 sittplatser

Har vi och fylla upp och det gör vi ju lätt eller hur!

Av dessa platser så kommer vi ha 140 platser till ”Pubbussar” med uppladdning på Stars´n Stripes Karlskrona med mat & dryck där vi erbjuder Original BBQ & Cheeseburger och en Norrlandsguld för 200kr matkupong fodras och köps i samband när du köper din biljett. Vill man dricka mer öl så har vi ett pris på 50 kr/st under vår vistelse på Stars. Resterande 260 platser kommer att gå med direktbussar.

Priset är 180kr/st då ingår Bussresa + Ståplats

Vill man ha sittplats (i anslutning till bortastå) så är priset 220kr

Burgare & öl/cider/alkoholfritt på Stars´n Stripes Karlskrona 200kr

Vi kommer som vanligt att sälja biljetterna till detta i förväg som vi brukar då vi åker iväg med större sällskap och dessa köper man vid Lakejernas infodisk i Vida Arena vid hemmatcherna.
(kommer finnas 4 hemmamatcher att köpa på så sitt inte och vänta för länge)

Betalning kan göras med kontanter, Swish eller kortbetalning

Alla kan åka med, medlemskap i Lakers Lakejer krävs EJ*

*= Vi kommer att släppa pubbussbiljetter endast till medlemmar i LL vid hemmamatcherna den 19/9 (Brynäs) och 23/9 (Örebro) efter dessa 2 matcher så släpper vi även pubbussbiljeterna till samtliga så länge det finns plats.

Frågor eller funderingar så kontakta oss på hockeybussen@lakerslakejer.se eller ring/smsa Klonis 070-453 20 40 eller Emma 076-612 08 85.

Håll koll på våra sociala medier såsom FB, Twitter & instagram för all info om resan och ev. ändringar Hjälp gärna till och sprida infon genom att dela event med era vänner häng upp poster på jobbet m.m. ju fler vi blir ju roligare blir det.