Fotbollsgolfen är tyvärr inställd

Vi måste tyvärr ställa in fotbollsgolfen med A-lagsspelarna på måndag på grund av för få anmälda. Vi i styrelsen tycker det är jättetråkigt, men vi vill ändå rikta ett stort tack till Per Ström och Alvesta Golfklubb som har ställt upp och fixat och trixat med eventet.

Nu får vi i stället ladda om inför tisdagens Skills Competition. Då räknar vi med att så många Lakejer som möjligt kommer för att se årets lag och för att välkomna nya och gamla spelare till klubben. Och Lakejer, vi som vill samlas på sittplats bakom sekretariatet så kan vi sitta gemensamt där.

Under kvällen finns vi på plats i Vida, så passa på att bli medlem i lakers Lakejer för säsongen 17/18 om du inte redan gjort det. Glöm inte att boka ditt Lakejkort på Västra Stå, till sänkt pris jämfört med förra året och med fler rabatter och förmåner! Lakejkortet finns nu också för ungdomar, så passa på!

Vi vill också påminna om vår Sommartävling – skriv en ny ramsa eller sång till klacken på Västra Stå! Nu kan du bidra till att förnya och förbättra vår repertoar. Vi vill ha ditt bidrag senast den 20 augusti. Och du, du kan skicka in så många bidrag du vill!

Vi ses nu alla i Vida på tisdag kl 19 för Skills Competition!