Redigera/Uppdatera ditt medlemskap själv

Sommaren är här och även semester närmar sig med stormsteg. Men som vi sagt så många gånger innan, så är Lakejerna inte på semester….än i alla fall. Förberedelser pågår inför årsmötet i slutet av juni och även planeringar inför den stundande nya säsongen. Och det händer alltid saker, vi står sällan still utan är i rörelse och försöker hänga med i allt nytt som poppar upp. Ett nytt medlemssystem har vi tex investerat i och är i dess begynnelse. Ett system som förhoppningsvis kommer hjälpa oss, och att vi blir effektivare men framför allt att vi säkrar upp vårt stora medlemsregister som idag innehåller drygt 2600 namn.

Med det nya systemet tar vi också nya kliv när det gäller funktioner vilket är den del som kommer förenkla vårt jobb. För vi ska ju helst inte glömma att alla som jobbar inom LL gör det ideellt. Och ibland är det väldigt mycket jobb. Med detta nya system får vi chansen att lägga över lite av ansvaret till er medlemmar. Tex att ni nu har möjlighet att själva administrera/uppdatera era medlemskap. Via knappen här nere eller via menyn längst upp på sidan, till höger, så kommer ni åt medlemsinloggningen. Men ni behöver inloggningsuppgifter till era medlemskonton. Detta kan ni begära via medlem@lakerslakejer.se. Bifoga namn, personnummer och gärna ert medlemsnummer om ni kan det.

Via inloggningen kan ni dessutom se om ert medlemskap för innevarande säsong är aktivt. Ser ni texten Aktiv i grönt på höger sida så är ert medlemskap betalt och aktivt!