Dags för årets storsatsning: 300 biljetter till Karlskrona 4 februari!

Lördagen den 4 februari kl 18.30 ställs vi mot Karlskrona i ABB Arena och vi har fått tillgång till 300 biljetter till matchen! Nu ser vi till att fylla dessa platser!!!

Priset är 200 kr/person och då ingår matchbiljett + bussresa.

Det finns en ”Pubbuss” som avgår lite tidigare och gör ett stopp på Stars´n Stripes i Karlskrona, där det finns Burgare och Bärs för 179 kr, och sen 50 kr för bärsen under vår vistelse där. Avresa för pubbussen är kl 14.00 från Vida Arena (Västra parkeringen) och 14.10 från Resecentrum. Du som köper pubbussbiljett meddelar även om du tänker äta på Stars, så får vi lite koll på det.

Ordinarie bussar avgår kl 16.00 från Vida Arena (Västra parkeringen) och 16.10 från Resecentrum, och de går direkt till ABB Arena.

Vi säljer biljetter till den här resan och du köper dem endast vid Lakejernas infodisk bakom hemmastadd i Vida Arena vid våra hemmamatcher (fler försäljningsställen kan tillkomma). Du kan alltså inte anmäla dig via vårt vanliga anmälningsformulär. Betalning vid LLs infodisk kan göras med kontanter, swish eller kort.

Först till kvarn gäller, 250 platser finns i direktbussarna och 50 platser i pubbussen.

Alla är välkomna, medlem eller inte spelar ingen roll, det är samma pris för alla.

Väljer du att resa på egen hand så måste du ändå köpa en biljett för att komma in till ”bortastå” i ABB Arena.

Frågor eller funderingar hör av dig till Klonis på 070-453 20 40 eller hockeybussen@lakerslakejer.se