Bli företagsmedlem i Lakers Lakejer

Lakers Lakejer erbjuder nu för första gången möjligheten för företag att bli företagsmedlemmar i vår supporterförening. För 3.000 kronor blir ditt företag medlem i en förening som arbetar för en positiv och inkluderande läktarkultur.

Som företagsmedlem får ditt företag en resa med Hockeybussen och matchbiljetter för två personer till en valfri bortamatch under säsongen (gäller ej bortaresor med minibuss eller med övernattning). Ditt företag tilldelas dessutom ett snyggt diplom och vi visar namnet på ditt företag på vår webb och vid vår informationsdisk i Vida Arena.

Vilka är Lakers Lakejer?

Lakers Lakejer är den officiella supporterföreningen till Växjö Lakers. Vi är en ideell förening där alla är välkomna. Vi arbetar för att främja intresset för Växjö Lakers genom att i positiv anda stödja laget i med- och motgång. Vi står för en positiv och inkluderande läktarkultur, som självklart tar avstånd från våld och rasism.

Vi i Lakers Lakejer ordnar varje säsong ett tiotal bortaresor med Hockeybussen. Resorna är öppna för alla, men medlemmar reser till förmånligare pris.

Förutom bortaresorna har vi också vår tifogrupp LL-tifo, som skapar fantastiska matchtifon som i hög grad bidrar till att vi har en färgrik och levande Vida Arena. Vi har även ett korplag i ishockey, Lakejhockey, som numera även spelar i BHL (Blekinge Hockey League).

Kontakta oss för mer information

Är du och ditt företag intresserat av att stödja en positiv och inkluderande läktarkultur, mejla till foretag@lakerslakejer.se så kontaktar vi dig och berättar mer.