Matchen mot HV71 visas på SnS

Trots 31 stycken biljetter till matchen mot HV71 i Falkenberg så kommer många inte kunna se matchen live. Men nu har Lakers Lakejer fått besked från Stars n Stripes om att sända matchen.

Matchen mot HV71 på fredag kommer bara att kunna ses av totalt 200 personer live på plats. Av dessa kommer det att finnas 31 stycken Lakejer som förhoppningsvis gör sin röst hörd på plats. men för oss resten som inte kan se den live på plats finns möjligheten att se matchen då den sänds och produceras av Prodo. Och Lakers Lakejer har haft en diskussion med Fredrik Göthberg på Stars n Stripes i Växjö och han har nu meddelat oss att matchen kommer att streamas och sändas på plats på Stars n Stripes på fredag med start kl. 19.00.

Eftersom det är Karl-Oskar dagarna är det mycket folk i rörelse i Växjö och därför kan det vara smart att ringa in till SnS och boka bord om ni vill se matchen där. Detta gör du på telefon: 0470-575260. En härlig chans att tillsammans med andra Lakejer se säsongens första match. Väl mött alla Lakejer på Stars n Stripes från kl. 19.00 på fredag den 12/8.

Hälsningar
Lakers Lakejer & Stars n Stripes