Uppdatering gällande fredagens match mot HV71 i Falkenberg

31 biljetter finns!

Lakers Lakejer har i sista minuten med hjälp VLHs säkerhetsansvarige Lasse Jonsson-Rydmark lyckats komma över 31 st biljetter till matchen nu på fredag. Vi kommer dock inte kunna ordna med en buss med så kort varsel utan man får isf ta sig dit på egen hand/samåkning.

Dessa 31 biljetter kommer medlemmar i Lakers Lakejer ha förtur på att få köpa imorgon under Skills Competition i Vida Arena.

Biljetterna bokas/betalas vid  Lakejernas infodisk som kommer finnas ovanför entrétrapporna i Vida Arena. Som sagt du måste vara medlem i LL för att kunna köpa dessa biljetter imorgon och blir det biljetter kvar efter skillsen så kommer vi släppa dessa till de som icke är medlemmar och kommer då finnas till försäljning vid Biljettservice i Vida Arena under torsdagen och fredagen eller så långt de räcker.

Betalning under Skillsen kan göras med kontanter, kort eller swisch vid LLs infodisk.
Biljetterna kostar 150kr/st.

Och är du inte medlem så passa på att lösa ditt medlemskap när du ändå är i Vida imorgon och det är också sista dagen imorgon o boka/betala sig för ett ståplatsabonnemang (Lakejkortet) för säsongen 16/17.