Nytt verksamhetsår påbörjas

På onsdagskvällen genomförde Lakers Lakejer sitt 16:e årsmöte i Power Break Baren i Vida Arena. Inför ca 30 medlemmar avslutade man verksamhetsåret 15/16, och blickade fram mot en ny spännande säsong. Själva styrelsen förändrades inte, istället utökades den med 2 stycken suppleanter. Styrelsen för säsongen 15/16 jobbade helt utan suppleanter. Men nu har man fått även dessa positioner fyllda av en kille och en tjej. Annika Sand och Oscar Gustavsson. Annika är ett helt och håller nytillskott medan Oscar funnits i organisationen genom sitt fantastiska arbete i LL Tifo tillsammans med Oskar Valek.

När årsmötet avslutades av ordförande Johan ”Klonis” Eliasson väntade Fredrik Hellgren i kulisserna. En trevlig avslutning på årets årsmöte när Fredde berättade om vårens och sommarens tuffa uppbyggnadsträning som avslutas denna veckan. Fredrik ser en stor fysisk utveckling på samtliga spelare efter tester som genomförts innan uppehållet. Robert Lygdbäck, som är den nya fysansvariga, har drillat 17 spelare under sommaren för att bygga upp dom och se till att dom blir starkare och mer explosiva. Och enligt Fredrik ser det jättebra efter testerna. Nu får alla spelarna individuella träningsscheman av Robert som dom ska följa under ledigheten för att inte tappa. Lakers Lakejer tackar Fredrik Hellgren för att han tog sig tid att komma och besöka vårt årsmöte och förgylla en stund innan vi alla tar lite sommar.

På hemsidan, i menyn kan ni nu ladda ner verksamhetsberättelsen för säsongen 15/16 under ”Ladda ner”. Och inom kort, när årsmötesprotokollet är färdigt och justerat, kommer även det att finnas där för nedladdning. Lakers Lakejer tackar alla medlemmar för ytterligare ett bra och spännande säsong 15/16, och hälsar er alla varmt välkomna till en ny säsong, 16/17, när det drar igång i augusti. Tills dess önskar vi er en riktigt skön sommar och en trevlig semester.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen – Lakers Lakejer