Nu ska taket lyfta med hjälp av oss!

Skitmatch senast och 1-0 till LHC i denna matchserie.
Men först till 4 gäller så det är långtifrån kört eller hur!?

Det är nu laget behöver HELA VIDAS HJÄLP och det kan JUST DU bidra med!

Så nu hjälps vi ALLA åt att tillsammans skapa ett jäkla tryck i denna match och de övriga kommande matcherna. Ett tryck som skall kännas ända nere ifrån vaktmästarna vid isen till Lakejerna och PCT och övriga på Västra Stå, vidare till Aktiv sitt till resten på plan 2 till ALLA er i loger och launchen och på restaurangen på plan 3 ända upp till er på plan 4 nu ska vi vinna detta mot Linköping eller hur?

Ta med allt orange du har hemma, sittplats ni kommer få orangea tröjor som finns utplacerade och detta skall självklart på, så vi tillsammans färgar hela arenan orange!

Glöm inte att ta med 1 pkt halstabletter, se till att busvissla och ställa till ett jäkla liv då domsluten inte går med oss, se till att klappa i de ramsor klacken kör oavsett om du använder klappor eller du kör på det ”riktiga” sättet med händerna! Självklart är det välkommen att sjunga med i ramsorna även på sittplats! Vi vet att ni kan de hörde vi om inte annat i finalserien förra året!

Allt kommer bli så himla mycket bättre om vi tillsammans höjer oss ett steg till, de är nu laget behöver Sveriges bästa 6e spelare!!!

TILLSAMMANS SKALL VI VISA ATT VIDA ARENA ÄR VÅR HEMMABORG DÄR ENDAST ETT LAG KOMMER ATT SEGRA OCH DET ÄR VI!!!

Nu kör vi så de ryker och dagen till ära så kommer det att genomföras ett stort TIFO utav LL-Tifo som vi hoppas ska öka Lakerskänslan och trycket i hallen!
Till er som sitter på sektion G och F ni kommer bli delaktiga i Tifot, ni kommer få instruktioner på era stolar som vi jättegärna ser att ni hjälper till med för att skapa den magiska stämningen!

Så nu åker vi!

HELA VIDA ÄR NI KLARA?
/Johan ”Klonis” & Christoffer ”Coffe”