En riktig överraskning dömer supporterslaget

Under fredagen blev det så äntligen klart vem som kommer ta på sig den stora rollen att döma årets supporterslag. Frågan har varit uppe ett tag och bl.a så var SHL domaren Pehr Claesson aktuell, men var till slut tvingad att tacka nej. Andra SHL domare har också varit aktuella men tyvärr inte haft möjlighet. Men under fredagen blev det klart vem som kommer axla rollen som HD i morgondagens match tillsammans med två duktiga linjemän.

Och det blir ingen mindre än Växjö Lakers stora hjälte coach från 2011, när man tog steget upp i dåvarande elitserien. Den vi pratar om är givetvis Janne Karlsson som idag är utvecklingschef inom Växjö Lakers junior och ungdomsverksamhet samt för hockeygymnasiet. Janne Karlsson har som många andra coacher dömt många gånger…….. från båset. Nu hälsar vi JK välkommen ut på planen för att döma ”på riktigt”, om man säger så. Och det kan säkert bli en upplevelse både för oss och för honom!!

Så glöm inte supporterslaget i morgon med nedsläpp i Vida Arena kl. 14.00.

Ta chansen att se både Lakej Hockey mot Team NBS, samt Janne Karlsson som domare och Stefan Steen, Alexander Johansson och Eddie Larsson som coacher.