Häng med på långresa till Gävle

Den 23-24 januari är tanken att vi ska dra iväg på vår årliga långresa. Den här gången den till Gävle med match och övernattning i glada Lakejers sällskap. Tanken är följande:

Avresa ca 05.00 på lördagsmorgonen sen ta oss upp mot Gävle, stanna för en bra lunch på uppvägen så vi anländer Gavlerinken Arena runt kl 15 och matchen Brynäs-Växjö Lakers med matchstart kl 16.00. Efter matchen checkar vi in på Clarion Hotell Winn i Gävle.

Sen går vi ut och gör Gävle på kvällen innan vi somnar in och på söndagen intar vi en rejäl frukost på hotellet och därefter beger vi oss mot Småland igen och beräknar anlända till Växjö runt kl 20 på söndagskvällen.

I priserna ingår Resa med Ramkvillabuss T & R, frukost och lunch på uppvägen, matchbiljett, och del i dubbelrum på Clarion Hotell Winn inkl frukost (vill man ha enkelrum tillkommer 300kr)

OBS!!!
För att resan ska bli av måste vi bli minst 30 personer (just nu 21 anmälda)
Senast den 20 december måste vi stämma med Ramkvillabuss och hotellet i Gävle om det ska bli resa.

Pris 1295kr

Du anmäler dig vid LLs infodisk i Vida Arena eller via mail på hockeybussen@lakerslakejer.se. Det går även bra och ringa/smsa på 070-453 20 40 (gäller även om du har fler frågor om resan)

ANMÄLAN ÄR BINDANDE!
Senast den 15/12 måste vi bestämma om det blir resa eller ej så sitt inte och vänta utan se till att hänga med. Resan är bara för medlemmar i Lakers Lakejer och det är 18 årsgräns/målsmans godkännande som gäller