Supporterslaget 2015 i Vida Arena

Strax innan jul för snart två år sedan spelade vi den första matchen i supporterslaget. Och för den som inte vet vad detta är, så kan vi informera dig att detta är ett hockeyutbyte mellan Lakers Lakejers hockeysektion som heter Lakej Hockey och HV71:s North Bank Supporters dito, som kallas för Team NBS. Den här är en hockeydrabbning på blodigaste allvar mellan våra två rivaliserande supporterklubbar. En match enligt alla hockeyns alla regler.

Första matchen mellan lagen spelades lördagen den 21 december 2013 i Vida Arena. En match där Lakej Hockey hade coachhjälp i båset genom Fredrik Hellgren, assisterande tränaren i Växjö Lakers. Den här första matchen drog ca 500 personer till Vida Arena, och vi fick positiva gensvar från många håll efter matchen. En match som gick i vågor och som fick ett mäktigt avslut. Lakej Hockey låg under med 2-6 inför den sista perioden när man genomförde en heroisk upphämtning. Man gick t.o.m förbi Team NBS i målprotokollet och kunde i slutet spela in 9-6 i tom bur och första segern till Lakej Hockey.

Inför den andra upplagan så instiftades en mycket stilig pokal som går som en typ av vandringspris till segraren varje år. Match nr 2 spelades den 20 december i fjol i Kinnarps Arena i Jönköping. Och det blev en fantastiskt spännande match där Lakej Hockey hade ledningen i slutet av matchen men där det var Team NBS tur att hämta ikapp en tvåmålsledning. Matchen slutade 5-5 vid full tid och fick avgöras på straffar. Och det blev till slut Team NBS som fick revansch, och fick därmed äran att ta hand om pokalen som första lag.

NU ÄR DET DAGS IGEN!

Nu är det åter dags igen för en ny upplaga av Supporterslaget. Och vi vänder tillbaka till Vida Arena. Den 19 december hälsar vi Team NBS åter välkomna till Växjö för en ny drabbning. Kl 14.00 släpps pucken för 3 x 20 spännande minuter där vi givetvis hoppas på revansch och att hämta hem pokalen till Växjö. Vi hoppas också givetvis på minst samma härliga stöd vi fick sist det begav sig 2013.

SUPPORTERSLAGET 2015
Lakej Hockey vs Team NBS

NÄR: Lördagen den 19 December kl. 14.00
VAR: Vida Arena, Växjö

OBS!!
Håll utkik på hemsidan och sociala medier från och till efter mer info fram till matchdagen.