Lakers Lakejer tar bestämt avstånd

I dyningarna efter konflikten ang klapporna och supporterklubbarnas protest under matchen mot Brynäs i Lördags har det framkommit hot mot Elisabeth Anderberg, eventansvarig i Växjö Lakers. Hoten har uttalats på mail men också synligt på twitter genom ett anonymt twitterkonto för ändamålet. Det här strider mot allt Lakers Lakejer står för och är något vi tar bestämt avstånd från. Det här är ingenting som NÅGON som jobbar i den förening vi alla älskar och stöttar i med och motgång, ska behöva utstå.

Vi, Lakers Lakejer, ger vårt fulla stöd till både ”Bettan” och Växjö Lakers, och har vi möjlighet på något sätt att hjälpa till att få fram vem den ansvariga för dessa hot är, så kommer vi att göra det. Att det kan uppstå konflikter och meningsskiljaktigheter mellan oss och Växjö Lakers är en naturlig del i utvecklingen av en levande Arena, men även gällande allt annat kring supporterkulturen. Vi utvecklas ihop, och utveckling sker genom att vi jobbar ihop, fel begås och vi lär av dessa och av varandra. Den här typen av beteende är något som förstör för båda parter och gynnar ingen över huvudtaget.

Lakers Lakejer hoppas verkligen att ”Bettan” mår bra trots omständigheterna och att orken finns kvar att fortsätta det hårda arbete hon lägger ner kring Växjö Lakers event, och att vårt samarbete kan fortsätta mot nya framgångar. Vi hoppas också att myndigheterna kan få fram vem ansvarig för dessa hot är, och att hen får ta ansvar för sina handlingar.

LAKERS LAKEJER – VÄXJÖ