Historisk Söndag

Lakej Expressen avgår mot Malmö 22/11

Söndagen 22 november så kommer det allra första lakejtåget i historien att rulla ifrån Växjö.

Pga. av lite tekniska problem när det gäller biljettbokningen så skjuter vi på detta biljettsläpp till torsdagen (29/10) i matchen mot Färjestad. Så håll koll på vår hemsida och sociala medier för mer info under kommande vecka.

Lakers Lakejer firar 15 år och som en del i detta firande så har resesektionen ordnat med ett specialchartrat tåg som ska ta ALLA LAKERSFANS ner till matchen mot Malmö Redhawks.

Tåget kommer att rulla ifrån Växjö Station och direkt ner till Malmö Arena, och likaså ca 30 min efter slutsignal, att rulla hem mot Växjö igen. Denna resa är till för ALLA LAKERSFANS, dvs. att inget medlemskap krävs utan alla är välkomna att hänga med. Tåget tar 460 sittandes, men vi känner att vi säkert kan få in runt 500 om man tar lite ståplats också. Först till kvarn kommer att gälla och man måste köpa sin biljett direkt av oss. Alltså det går inte att bara boka sig utan man köper sin ”biljett” direkt . Mer om hur detta kommer att gå till kommer det ut info om i början på nästa vecka.

Priset för denna resa kommer att vara 385kr (just 85 för att hedra vår kapten lite). Då ingår tågresa T & R Malmö och matchbiljett. Se nu till att vi fyller detta tåget och hjälp gärna till att locka med er alla lakersfans ni känner, så kan detta bli en historisk söndag. Vi kommer troligtvis köra någon form av uppladdning här i Växjö på Stars & Stripes innan tåget rullar, med lite specialerbjudande. (mer info om detta kommer längre fram)

Exakta avgångstider m.m. kommer att komma under nästa vecka, men vi räknar med att vara i Malmö Arena ca 1 timme innan nedsläpp och matchstart är 18.15.

Frågor eller funderingar så kontakta resesektionen via mail på hockeybussen@lakerslakejer.se