Klapporna borta, nu är det upp till oss

Lakers Lakejer tillsammans med övriga på västra stå har jobbat hårt för att övertyga Växjö Lakers att skippa klapporna i vår arena. Inför stundande säsong kan vi säga, Mission accomplished. Klapporna är historia och vi kan bara ge Växjö Lakers den stora tummen UPP!! För er på sittplats framför allt som använt klapporna och kanske inte förstår varför vi vill få bort dom så är det så här. Klapporna skapar mycket ljud, sant, men inte rätt ljud. För det första så är det inget skönt ljud för öronen när kanske 4500 klappor går igång i en arena. Det låter konstgjort och förstör mer än det gör nytta.

De flesta fans i SHL är överens om att detta är nått vi inte vill ha i arenorna. Och faktum är att majoriteten i SHL INTE har klappor. Växjö Lakers har lyssnat och tar bort klapporna. Man tar inte bort programbladen utan kommer fortfarande att dela ut dessa, dock i mindre format och tunnare papper. Och detta givetvis för att dom inte ska kunna användas som klappor.

Nu är det upp till oss, och framför allt alla ni på sittplats att använda det gamla traditionella, alltså era händer. Och hjälps vi bara åt kommer vi att kunna skapa en fantastisk ljudkuliss i Vida Arena utan dessa klappor. Så slut upp, lyssna på klacken och häng med. Tillsammans lyfter vi laget mot nya höjder. Bucklan SKA hem igen!!

Styrelsen – Lakers Lakejer