Få ditt medlemskort till SHL premiären

Nu är det en vecka kvar till allvaret och det vi älskar mest av allt drar igång. Lakers Lakejer går väldigt sällan på semester och vi har jobbat hårt och planerat kommande säsong nu ända sedan Kiiskinen frälste oss alla den 23 april med sitt guldmål. På torsdag, den 17/9 är det dags för att starta SHL säsongen 15/16, och den här gången, för första gången någonsin, som regerande svenska mästare.

Från det att vi gick in i det nya verksamhetsåret den 1/5 så har medlemsantalet ökat stadigt. Nytt utseende på medlemskort är klart och det som nu återstår är att trycka den första uppsättningen av medlemskorten för den här säsongen. Nu på torsdag, den 10/9 spelar Växjö Lakers genrep hemma mot Frölunda. Och detta kommer bli den sista dagen att registrera nytt medlemskap hos Lakers Lakejer om man vill ha sitt medlemskort till SHL premiären hemma mot Luleå.

Så betala in ditt medlemskap online här på hemsidan, eller besök vår infodisk bakom västra stå under genrepet mot Frölunda och betala ditt medlemskap, så kan du komma tillbaka dit och hämta ditt kort under SHL premiären. Nu kör vi!

Styrelsen
Lakers Lakejer