Lakejkortet Ståplats 15/16

Nu är allt klart med Lakejkortet för ståplats säsongen 2015/2016. Och erbjudande inkl. pris finner ni här, samt längst ner en länk till formuläret för ansökan av kortet. Kortet betalas och hämtas ut på Biljettservice på Vida Arena och kortet säljs fr.o.m nu t.o.m den 10/8.

ERBJUDANDE TILL ER SOM INTE VAR MEDLEMMAR SÄS. 14/15

För er som inte var medlemmar föregående säsong brukar i vanliga fall bara få andra tjing på dessa kort. Men i år så erbjuder vi en omvänd ordning. Ni som inte var medlemmar i Lakers Lakejer säsongen 2014/2015 har nu fram till den 1/7 på er att köpa ett fullgott medlemsskap i Lakers Lakejer (Gäller Vuxen och familjemedlem, ej stöd) och sen beställa Lakejkortet för Lakejpriset 2400 kr. En pris på ca 92 kr per SHL match hemma i Vida Arena. Men det blir ytterligare billigare per match om ni läser om mervärdena på årets kort längre ner. Efter den 1/7 har endast de som var medlemmar 14/15 rätt att beställa Lakejkortet. Alltså efter den 1/7 kan inte längre nya medlemmar beställa kortet. Kortet måste också betalas och hämtas ut på biljettservice i Vida Arena senast den 1/7.

LAKEJKORTET FÖR STÅPLATS 15/16

Lakejkortet för säsongen 15/16 kommer att som förra säsongen kosta 2400 kr. Gäller alla som var medlemmar säs. 14/15.
Kortet går att beställa fr.o.m nu t.o.m den 10/8. (För dig som inte var medlem 14/15 läs erbjudandet högst upp)

Mervärden Lakejkortet 15/16:

  • CHL (Gruppspel & Slutspel) samt ev. träningsmatcher ingår.
  • Växjö Lakers kommer för kortinnehavare att visa två bortamatcher på storbildsskärm och bjuda på mat. (Vilka matcher bestäms längre fram)
  • Souvenirshopen kommer att vid 3 tillfällen har öppet endast för kortinnehavare, med 20% rabatt. Början på säsongen, före jul och inför ev. slutspel.
  • Vid 4 tillfällen under säsong ( 2 på hösten & 2 på våren) kommer det att bli uppsnack i Lakersbaren med aktuell person.
  • Vid 4 tillfällen under säsong ( 2 på hösten & 2 på våren) kommer Lakers stå till förfogande med möteslokal för oss med kortet, som ett litet medlemsmöte. Där kommer även Elisabeth Anderberg att finnas på plats för att svara på ev. frågor om klubben.

Mvh//
Lakers Lakejer & Växjö Lakers Hockey

OBS! FÖRSÄLJNINGEN ÄR AVSLUTAD