Team NBS straffade Lakej Hockey i Supporterslaget

Den 21 december 2013 genomfördes den första matchen mellan Lakej Hockey och Team NBS i det s.k supporterslaget. Matchen spelades i Vida Arena inför ca 500 personer på läktaren. Och den första matchen och smålandsmästare då blev Lakejerna efter en otrolig upphämtning i tredje perioden och segersiffrorna då skrevs till 9-6 efter att sista pucken glidit in i tom bur.

Den 20 december 2014 spelades returen i supporterslaget när Team NBS stod som arrangör och tog emot i Kinnarps Arena. Och även detta blev en rejäl holmgång där Lakejerna hade en ledning på två kassar i den tredje perioden. Men Team NBS kom starkt tillbaka och hann både reducera och kvittera till 5-5 innan slutsignalen göd i Kinnarps. I det efterföljande straffavgörandet blev NBS för svåra och kunde på sin hemmaplan ta titeln som smålandsbäst och lyfta pokalen som instiftats. Nästa år är det åter dags i Vida Arena, eller kanske vi får se nått ännu större när det gäller detta supporterslag.