Dags att inta Europa – CHL-resa med LL 5-10/9

Växjö Lakers spelar tre matcher i gruppspelet på bortaplan och vi satsar på att få till en bussresa till två av dem. Se till att boka dig på en kanonresa till Schweiz och Österrike. Häng med på resan så vi får iväg en stor buss! 

Har du frågor och andra funderingar, hör av dig till Johan på 070-453 20 40 eller mejla hockeybussen@lakerslakejer.se.

Här är det preliminära programmet för resan:

Onsdag 5 september
Avresa kl. 18:00 från Vida Arena.

Torsdag 6 september
Beräknad ankomst till Bern kl. 15 med incheckning på IBIS Bern Expo. Hotellet ligger precis vid arenan. Matchstart kl 19:45.

Fredag 7 september
Vi reser efter frukost mot Salzburg, dit vi räknar med att anlända på eftermiddagen med incheckning på A & O Salzburg Hauptbahnhof. På kvällen samlas de som vill på någon lokal restaurang.

Lördag 8 september
För de som vill så arrangerar vi en utflykt till Örnnästet och de berömda saltgruvorna i Salzburg, detta kostar 400 kr per person och måste anmälas när du anmäler dig till resan. Matchstart är kl 20:20.

Söndag 9 september
Hemresa kl. 08:00 med förhoppningsvis sex poäng i bagaget och vi beräknas anlända till Växjö igen runt kl 02-03 natten mot måndag.

Priser för resa inkl. boende med frukost och matchbiljetter är 3 950 kr/person. Tillägg för utflykt till Örnnästet och saltgruvorna i Salzburg 400 kr/person (OBS du måste meddela detta när du anmäler dig).

Anmälningsavgiften på 2 100 kr/person måste du betala direkt, resterande belopp (1 850 kr/person) betalas senast en vecka innan avresa. Du får ett mail med information om hur du betalar när du bokat dig.

Sista anmälningsdag är den 20 juli (eftersom vi inte får ha boendet preliminärbokat längre). För att resan ska bli av kärvs minst 35 bokade, max är 76 deltagare.

Som vanligt så gäller medlemskap i Lakers Lakejer säsongen 18/19 och det är 18-årsgräns som gäller, eller målsmans godkännande.

Anmäl dig via formuläret här eller via mail hockeybussen@lakerslakejer.se, eller ring eller smsa 070-453 20 40.

Hjälp oss gärna att sprida info om resan.

Anmäl dig nu till årets europaresa!