Pressmeddelande: Lakers Lakejer fyller ett tåg med supportrar till Malmö

På lördag den 13 januari möts Malmö Redhawks och Växjö Lakers i Malmö Arena. För ge så många Växjö-supportrar som möjligt chansen att se matchen på plats har supporterföreningen Lakers Lakejer abonnerat ett tåg som ska ta supportrarna till arenan. Tåget rymmer 675 personer och det är fullbokat!

– Det är fantastiskt roligt att det har varit sådant stort intresse för den här resan, säger Johan Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer.

Det är andra gången Lakers Lakejer abonnerar ett tåg till supportrarna. I november 2015 gjorde man motsvarande resa, då i samarbete med Växjö Lakers. Den gången rymde tåget till Malmö Arena 500 personer, och det var även då fullbokat.

– Nu upprepar vi alltså succéresan från 2015. Succén då var dessutom dubbel eftersom Växjö Lakers till vår stora glädje vann över Malmö Redhawks med hela 7-2!

De 675 platserna på tåget sålde slut redan innan årsskiftet. Lakers Lakejer har, i gott samarbete med Malmö Redhawks, därför fått tillgång till ytterligare 200 lösbiljetter i anknytning till arenans bortasektion. För dessa biljetter gäller att man får ta sig till arenan på egen hand.

Tid och plats

Tåget Orange Express 2.0 avgår från Växjö station kl. 12.20 lördagen den 13 januari, och beräknas vara framme vid stationen i Hyllie kl. 14.24.

Som uppladdning inför avfärden från Växjö hålls en brunch på Stars and Stripes kl. 10-12. Cirka hundra supportrar deltar i den uppladdningen.

Om Lakers Lakejer

Lakers Lakejer är den officiella supporterföreningen till Växjö Lakers Hockey. Vi är en ideell förening där alla är välkomna. Lakers Lakejer stödjer Växjö Lakers i positiv anda, i med- och motgång. Vi står för en positiv läktarkultur och tar självklart avstånd från våld och rasism.

Kontaktpersoner i Lakers Lakejer
Johan Eliasson, ordförande, 070-453 20 40, johan.eliasson@lakerslakejer.se
Emma Holmberg, vice ordförande, 076-612 08 85, emma.holmberg@lakerslakejer.se
Annika Sand, sekreterare/kommunikatör, 076-830 01 05, annika.sand@lakerslakejer.se