Nu har vi lösbiljetter till Malmö Redhawks-Växjö Lakers 13/1

Sista chansen om du vill se matchen ifrån bortasektionen. Hann du inte köpa biljett till Orange Express 2.0? Nu har vi fixat ytterligare 200 biljetter till Malmö Arena för dig som tar dig ner på egen hand, eller som bor i området och vill stå/sitta på bortasektionen tillsammans med alla de andra 675 Lakersfansen.

Tid och plats: Lördag 13 januari i Malmö Arena. Matchstart kl 15.15.
Biljetterna kostar 150kr/st

Du bokar er via länken här. Finns det biljetter kvar så säljs dessa också vid Lakejernas infodisk i Vida Arena torsdagen den 11 januari i samband med matchen mot Karlskrona.

När du har bokat biljetterna så återkommer resesektionen via mejl om hur du hämtar ut och betalar dem. Se till att du håller koll på din inkorg, och kolla också av skräpkorgen så inte vårt mail hamnat där.

För övriga frågor kontakta Klonis 070-453 20 40, Emma 076-612 08 85 eller dra ett mail till hockeybussen@lakerslakejer.se

OBS! Du som redan har köpt biljett till tåget, får förhinder och inte kan åka med se till att du hör av dig till oss. Du får pengarna tillbaka och vi kan ta in personer från vår väntelista.