Lakejkortet måste bokas

Nu är det stressiga tider och vi närmar oss sakta men säkert slutet av augusti. Den 31/8 är sista dagen att hämta ut sina abonnemang. Många känner stressen, även vi som jobbar med det och därför är det extremt viktigt att ALLA följer de regler som är uppsatta för att vi ska kunna ha 100% kontroll. Det innebär att man först ser till att man är medlem i Lakers Lakejer och att man sedan går in och boka sitt Lakejkort via formuläret som det finns länk till här på vår hemsida. Det går inte att gå ner till biljettservice och bara hämta ut ett kort, eller som en del tror att det automatiskt kommer via post så fort man blivit medlem. Vi ryter till lite nu, men bara för att säkra upp att det fortsätter att flyta på ett bra sätt.

OBS! Att betala sin medlemsavgift, boka sitt kort och hämta ut samma dag kan vara problem då vi inte sitter och bevaka detta hela tiden. Vi är ideellt arbetande vilket innebär att vi gör detta när vi hinner. Skulle det vara så att ni vill hämta ut kortet samma dag så kontakta oss i LL och försäkra dig om att vi har hunnit godkänna din bokning innan du åker ner till biljettservice.

Tack på förhand
Lakers Lakejer