En sommarhälsning från Lakers Lakejer

För många är det nu semester som gäller, och vi i Lakers Lakejer vill härmed skicka en sommarhälsning till alla våra medlemmar.

Det är ju faktiskt bara några veckor till Växjö Lakers ställer sig på isen igen och till träningsmatcher, CHL och så småningom drar även SHL igång.

Tills dess vill vi passa på att påminna om några saker inför säsongen:

Betala ditt medlemsskap i Lakers Lakejer!
Du kan anmäla dig och betala på webben: http://www.lakerslakejer.se/?page_id=995

Boka ditt Lakejkort till Västra Stå!
Vi har i år lyckats förhandla fram ett sänkt pris på Lakejkortet, och nytt för i år är att vi också har ett Lakejkort för ungdomar. Säsongskorten bokar du här.

Anmäl dig till Lakejgolfen!
Den 7 augusti är det dags för årets Lakejgolf på Alvesta Golfklubb. I år blir det fotbollsgolf och mingel med spelarna i A-laget. Sista anmälningsdag är den 1 augusti. Läs mer om fotbollsgolfen och boka in dig på http://www.lakerslakejer.se/?p=5791

Skriv en ny hejarramsa till Lakejerna!
Delta i vår sommartävling för att bidra till att förnya klacken på Västra Stå. Senast den 20 augusti vill vi ha dina bidrag. Du får skicka in så många du vill! Läs ner om tävlingen på http://www.lakerslakejer.se/?p=5776

Njut av sommaren och ta vara på ledigheten. Vi hoppas se er alla i Vida i höst, och då firar vi också Växjö Lakers 20-års-jubileum som förening.

Vi i styrelsen önskar nu alla en riktigt glad och skön sommar!