Lakers Lakejer stänger inte

Fr.o.m i lördags så är ju nu biljettservice stängt och det går inte att hämta ut några abonnemang förrän man öppnar igen tisdagen den 1 augusti. Men Lakers Lakejer stänger inte, vilket betyder att vi gärna ser att ni fortsätter att boka upp Lakejkort och betalar era medlemskap. Det enda ni får vänta med är att få bekräftelse från Lakers på era Lakejkort samt att ni får vänta på att hämta ut dom. Men ni gör saker och ting lättare för oss i Lakers Lakejer om ni bokar upp ert abonnemang så fort ni vet att ni tänker köpa ett, och givetvis betalar ert medlemskap. Då slipper vi nämligen få rusning när biljettservice åter öppnar den 1 augusti. Eftersom vi har semester då många av oss så blir det jobbigt att hinna med och godkänna kort om det blir rusning. Så därför  ber vi er att boka upp korten och betala era medlemskap så fort ni vet.

Tack på förhand från oss i Lakers Lakejers styrelse. Vi önskar er en riktigt skön sommar så syns vi igen vid fotbollsgolfen den 7 resp. skils competition den 8 augusti. Väl mött då!!