ATT: Ni som bokat Lakejkortet för 17/18

Nu ruskar vi till lite i er alla och gör er uppmärksamma. Och detta gäller i första hand alla er som varit inne och bokat ert kort via onlinebokningen och fortfarande inte fått någon bekräftelse från Växjö Lakers. Detta beror med största säkerhet på att ni än så länge inte har reglerat er medlemsavgift hos Lakers Lakejer. Och då har ni fått en påminnelse via E-post från oss att betala ert medlemskap innan vi kan godkänna er beställning. Har ni inte fått detta, eller någon bekräftelse från Lakers så bör ni kolla upp om ni registrerat rätt E-postadress vid bokningen. Just nu ligger det 14 stycken ej godkända beställningar i systemet. Vi vill gärna veta om ni fortfarande ska ha ert abonnemang eller om vi ska ta bort er. Ska ni ha ert abonnemang så är snabbaste sättet att betala medlemsavgiften. Är det något fel som uppstått så kontakta oss på medlem@lakerslakejer.se så löser vi problemet.

Tack!

Lakers Lakejer
Patrik Andersson